2016-10-01 10:23:29• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Lazítson egy kicsit!

Napi horoszkóp szeptember 30-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Temperamentumos viselkedésével viszályt szíthat a családtagjai között. Legyen kicsit visszafogottabb, és hallgassa meg a másik fél véleményét is! Ma a ház körüli munka különösen veszélyes lehet önre nézve, úgyhogy óvatosan végezze ezeket a feladatokat.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A mai nap szóljon a pihenésről, a kikapcsolódásról! Ne hagyja bevonni magát olyan dolgokba, amiket tulajdonképpen egyáltalán nem is szeretne. Az esti baráti meghívást viszont fogadja el, mert remekül fog szórakozni.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Egy ismerőse, aki szeretne öntől valamit, úgy tesz, mintha még ő tenne szívességet. Ne hagyja magát kihasználni! Jelezze azt is, ha terhére van az illető. Délután, bár eleinte nem lelkesedik az ötletért, nagyon jól fogja magát érezni a barátai által szervezett programon.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Bár adódhat néhány konfliktus ma, hamar helyreáll a családi béke, ön ugyanis a kedvességével és előzékenységével mindenkit levesz a lábáról. Az estét szánja pihenésre, kerülje el ma a zajos rendezvényeket.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Ha ön egyedülálló, akkor ma sok esélye lesz az ismerkedésre. Ha viszont párkapcsolatban él, akkor gondolja meg alaposan, megéri-e belemenni a könnyed románcba. A meglévő kapcsolatát veszélyeztetheti ezzel.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22. 
Lazítson egy kicsit! Délelőtt nagyon ingerlékeny hangulatban lehet, mindenre túlérzékenyen reagál. Ha teheti, töltsön egy kis időt egyedül, sétáljon egyet, szellőztesse ki a fejét. Ha sikerül megnyugodnia, akkor igazán romantikus estét tölthet a párjával.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.H
Ma tele lesz energiával, és sort keríthet valami nagyszerű dologra, amit már régóta ki akart próbálni. Délután egy rokonától érkezik rossz hír – próbáljon lelket önteni az illetőbe!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ma mindenben egyetértenek a párjával, igazán egy hullámhosszon vannak. Most érdemes megbeszélniük a hosszú távú terveiket, mert mindketten képesek értelmes kompromisszumokat hozni.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ma túlságosan hiszékeny és nagyvonalú, a szép szavak elbűvölik. Vigyázzon, mert könnyen kihasználhatja, vagy becsaphatja valaki. Azért ne zárkózzon el teljesen az ismerkedéstől, mert most az útjába sodorhat az élet valakit, aki később igazán értékes lesz az ön számára.

Bak: XII. 22. - I. 19. 
Végre van egy kis ideje, hogy átgondolja az utóbbi hetek történéseit. Most már mindenképpen meg kell hoznia néhány régóta halogatott döntést. Első a biztonság!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Nagyobb terveinek biztató kezdetet ígérnek a csillagok. Jó alkalom adódik arra, hogy végiggondolja anyagi lehetőségeit, és megtalálja a szükséges forrásokat. Most történhet valami rendkívüli dolog, talán nagy szerencse is éri!

Halak: II. 19. - III. 20.
Ma remek a kisugárzása, ha társaságba megy, akkor mindenkit elkápráztat a humorával. Jól is teszi, ha kicsit félreteszi a gondokat… A párjára is figyeljen oda, egy-két kedves gesztussal őt is jó kedvre tudja hangolni!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: